Survivor All Star

Tο Survivor All Star μπαίνει σε μια πορεία τελικού και οι τέσσερις παίκτες που απέμειναν στο νησί του Αγίου Δομινίκου, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι για τους τελευταίους αγώνες κατάταξης.

Όλοι θέλουν φτάσουν στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 11/4 στο Γαλάτσι και διψούν για το έπαθλο το οποίο ανέρχεται στα 100.000 ευρώ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Νίκος Μπάρτζης ανακουφίστηκε όταν άκουσε πως δεν είναι ο παίκτης που αποχωρεί και μαζί με τους άλλους τρεις παίκτες κάθισαν στο γνωστό spot για να συζητήσουν για όλα όσα έχουν περάσει στο παιχνίδι και για το τέλος του ριάλιτι.

Οι τέσσερις παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star και θα δούμε συγκλονιστικές μάχες αφού όλοι θέλουν το σκαμπό.

Kατά τη διάρκεια των αγώνων θα δούμε το πάθος των παικτών για να κερδίσουν και σε κάποια φάση, ο Νίκος Μπάρτζης θα επιστρέψει στον πάγκο και με νεύρα θα χτυπήσει το χέρι του δυνατά, πιθανότατα γιατί θα έχασε το run!

Κατά τα άλλα, περιμένουμε να μάθουμε επίσημα τους παίκτες που πάνε Γαλάτσι!

Tσέκαρε και αυτά: