Survivor All Star

Τα πράγματα όπως τα ξέραμε μέχρι πρότινος, πρέπει να τα ξεχάσουμε! Το Survivor All Star έρχεται με τεράστιες ανατροπές και παρά το γεγονός πώς γνωρίζουμε τους περισσότερους παίκτες που θα εμφανιστούν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, η παραγωγή θέλει να δώσει το απόλυτο ριάλιτι στο “πιάτο” του τηλεοπτικού κοινού και να ανεβάσει τα νούμερα του ΣΚΑΙ στο υψηλότερο βάθρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι παίκτες που έχει επιλέξει η παραγωγή για να δώσουν το παρών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχουν ήδη κάνει τα εμβόλια τους, έχουν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να νιώσουν ξανά την αγωνία, την πείνα και όλες τις κακουχίες που μπορεί να φανταστεί κανείς όταν ζει σε ένα νησί χωρίς να έχει ανέσεις.

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες να είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες, αλλά η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί βολιδοσκοπεί ένα ακόμη πρόσωπο και αυτό δεν είναι άλλο από τη Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία φαίνεται πως τους κέντρισε ξανά το ενδιαφέρον μετά από όσα ακούστηκαν για τη “σχέση” (που δεν υπάρχει) με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η ίδια έχει εκφράσει πως θέλει να βρεθεί ξανά στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται.

Τσέκαρε στην επόμενη σελίδα για το έπαθλο