Survivor All Star

To Survivor All Star αναμένεται να είναι το project το οποίο θα μας απασχολήσει σε λίγο καιρό και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης τα “δίνει όλα για όλα” για να δυναμώσει και το αθλητικό κομμάτιπου θέλει να δει ο κόσμος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά δυο νέα πρόσωπα των οποίων τα ονόματα δεν είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής, εμφανίστηκαν και ίσως τους δούμε να πηγαίνουν Άγιο Δομήνικο!

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο Νικόλας Αγόρου και η Τζο Μαριδάκη είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν περάσει από ιατρικά τεστ και συζητούν για την είσοδο τους στο παιχνίδι!

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πώς από τεστ έχει περάσει και η Στέλλα Ανδρεάδου η οποία θέλει πολύ να μπει στο παιχνίδι και να δείξει στον κόσμο πώς της αξίζει να φτάσει μακριά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, έχουν πέσει οι πρώτες υπογραφές και οι παίκτες προετοιμάζονται εντατικά για την είσοδο τους στο παιχνίδι καθώς θέλουν να δείξουν τις αθλητικές τους ικανότητες.

Στο Survivor All Star αναμένεται να δούμε πολύ δυνατούς παίκτες οι οποίοι θα λάβουν μεγάλα ποσά για τη συμμετοχή τους και όλοι περιμένουμε να δούμε τις τελικές ανακοινώσεις.

Tσέκαρε και αυτά :

Γερμανία : Εξερράγη τεράστια ενυδρείο

Πάρτι στην Αθήνα : Τι να κάνεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά