Survivor All Star

Ο Ηλίας Γκότσης αποχώρησε με αποβολή από το Survivor All Star καθώς έγιναν κάποια παραπτώματα τα οποία ανάγκασαν την παραγωγή να τον στείλει πίσω στην Ελλάδα! Αλλά ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ακριβώς γιατί αποχώρησε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, αποκάλυψε πως δε μετάνιωσε που πήγε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και πως θα το ξαναέκανε γιατί πήρε πολλά μαθήματα που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει τη ζωή του.

“Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου. Με βοήθησε στην αρχή, το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου”.

Ο Ηλίας Γκότσης ακόμη έχει ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει απαντήσει και αφορά στην αποχώρηση του καθώς είπε πως ακόμη δεν έχει καταλάβει τους ακριβείς λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Survivor All Star!

“Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίσω τη ζωή μου”.

Ο πρώην παίκτης απαντώντας στο ερώτημα “ποιον βλέπεις για νικητή”, απάντησε πως βλέπει έντονη κινητικότητα στα social media όπου ο κόσμος στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη.

“Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης το έχει πάρει μια φορά, ο κόσμος μπορεί να θέλει να το πάρει κάποιος άλλος. Είναι περίεργη η θέση μου γιατί έχω δει πολλά”. 

Τσέκαρε και αυτά: