Survivor All Star

To Survivor All Star είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει φέρει τα πάνω – κάτω καθώς διαρκώς γίνονται αποκαλύψεις, έχει πολλή ίντριγκα και οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν στον κόσμο ριάλιτι το οποίο ίσως να μην έχουμε ξαναδεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μετά τα ντοκουμέντα που είδαν το φως τη δημοσιότητας και αφορούν σε ένα πάπυρο του Σπύρου Μαρτίκα, ένα νέο βίντεο έχει γίνει viral και δείχνει τους παίκτες παλαιότερου κύκλου να απολαμβάνουν φαγητό το οποίο τους έχει φέρει η παραγωγή!

Η εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως οι παίκτες τπυ συγκεκριμένου κύκλου όπου συμμετείχε ο James Καφετζής έτρωγαν πριν από το συμβούλιο σκέτο ρύζι και στο βίντεο που κυκλοφόρησε βλέπουμε τους παίκτες να τρώνε στήθος κοτόπουλο και πίτες.

“Τρώνε πριν το συμβούλιο γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι” είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Από ότι φαίνεται, στο Survivor All Star έχουν γίνει πιο σκληρά τα πράγματα και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη καθώς έχουν ακουστεί πολλά για το παιχνίδι και ο κόσμος έχει αρχίσει να αμφισβητεί τα πάντα!

 

Τσέκαρε και αυτά: