Survivor

Μια απίστευτη είδηση που αφορά σε πρώην παίκτη του Survivor είδε τα φώτα της δημοσιότητας το πρωί της Τετάρτης 4/1 και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκαλύφθηκε ένα άγνωστο περιστατικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή και τη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο αυτόφωρο, στο ΑΤ Ομόνοιας διότι η σύντροφος του, Νάνσι τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες πριν αλλάξει η χρονιά, και οι περίοικοι άκουσαν την ένταση και το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο σημείο όπου και μετέφερε το ζευγάρι στο αστυνομικό τμήμα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η σύντροφος του, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά από το φερόμενο βίαιο περιστατικό. Η σύντροφος του ισχυρίζεται πώς υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού ενώ ο make up artist ισχυρίζεται πώς η σύντροφος του τον χρησιμοποίησε για την αναγνωρισιμότητα του και πώς υπήρξε και εκείνη βίαιη απέναντι του.

Σχηματίστηκε δικογραφία καθώς υπήρξαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές και μόνο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ έγινε αυτόφωρη διαδικασία καθώς αυτός φέρεται να έχει ασκήσει βία κατά της συντρόφου του.

O Kωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει δώσει τις εξηγήσεις του και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Τσέκαρε και αυτά :

Κιμ Καρντάσιαν : Τα περίεργα δάχτυλα της

Netflix : Τα προγράμματα μαγειρικής που πρέπει να δεις