Survivor

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο βλέπουμε τις συμπεριφορές των ανθρώπων που “πρωταγωνιστούν” να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς η πείνα αλλά και η κούραση προκαλούν μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά τους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει καταφέρει από την αρχή του παιχνιδιού να προκαλέσει αντιδράσεις στην ομάδα της. Μια με τον Κατσαούνη, μια τον τρόπο που συμπεριφέρεται και πάει λέγοντας. Και όπως όλα δείχνουν, δε σταματά να εκνευρίζει κάποια πρόσωπα όπως είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο μισθοφόρος μιλώντας στην κάμερα είπε πως η ηθοποιός έχει “θέμα” ενώ στην ίδια ρότα είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία αναφέρει πως είναι πολύ αντιδραστική και έχει τα δικά της προβλήματα.

Σε άλλα νέα, ο Σπύρος Μαρτίκας προχωρά σε μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση ζητώντας από τον Γιώργο Λιανό να αγκαλιάσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και να δώσει ένα τέλος στην οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους! Μυστήρια η κίνηση που θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor το Σάββατο 5/3.

Τσέκαρε το trailer :

Έχουμε να δούμε πολλά!