Συμβουλές για σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις: Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν να βρουν εκείνον τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή τους και θα ερωτευτούν! Καλώς ή κακώς οι ερωτικές σχέσεις είναι πάντα στο προσκήνιο διότι είμαστε πλάσματα που αγαπάμε τη συντροφικότητα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια αγαπημένη dating expert του TikTok είναι η Sabrina Zohar και μέσω του λογαριασμού της δίνει χρήσιμες συμβουλές σε γυναίκες και άνδρες που προσπαθούν να επιβιώσουν στον σκληρό κόσμο του dating! Είναι σκληρός και οφείλουμε να το παραδεχτούμε!

Σύμφωνα με τη Σαμπρίνα, πολλές γυναίκες κάνουν ένα μεγάλο λάθος όταν ξεκινούν να βγαίνουν με κάποιον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει! Ξεχνούν πως έχουν τη δική τους ζωή και ακυρώνουν διαρκώς ότι έχουν κανονίσει, μόλις ο άλλος τους “σφυρίξει”. Και αυτό είναι λάθος.

Όταν έχεις κανονίσει με τις κολλητές σου να βγεις το Σάββατο και ξαφνικά ο άλλος σου στέλνει πως θα ήθελε να σε δει την ίδια μέρα, μην ακυρώσεις το ραντεβού με τα κορίτσια! Δεν χρειάζεται να είσαι διαθέσιμη 24/7 για εκείνον!

Έχεις ζωή και πρέπει να καταλάβεις πως αν ένας άνθρωπος θέλει όντως να είναι μαζί σου, δε θα σε θυμάται όποτε χαίρεται και ούτε εσύ θα τρέχεις όποτε κάνει κίνηση!

@sabrina.zohar Best dating advice- live your life. #anxiousdating #anxiousattachment #datingadvice #datingtips #dating ♬ original sound – Sabrina Zohar

Mια από τις πιο σωστές συμβουλές για σχέσεις!

 

Tσέκαρε και αυτά: