Συμβουλές για σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις: Κάθε άνθρωπος και κάθε σχέση είναι ξεχωριστή! Μπορεί για εσένα τα αρνητικά στοιχεία ενός ανθρώπου, να είναι ο θησαυρός ενός άλλου. Αλλά υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά τα οποία τα θέλουμε όλοι για να νιώσουμε ασφαλείς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όποιος και αν είσαι, ότι και αν είσαι υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα τα οποία πρέπει να έχει κάποιος για να μπορεί να σταθεί δίπλα σου και δεν πρέπει να κάνεις σκόντο σε αυτά επειδή μπορεί να σε έχουν πιάσει οι “μοναξιές” σου.

Ποια είναι αυτά : 

#1. Ακεραιότητα 

Ο έρωτας και η αγάπη είναι ένας συνεχόμενος αγώνας. Και χρειάζεσαι έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί να παλέψει για εσένα αλλά και με τα σκοτάδια σου. Δεν πρέπει να δίνει υποσχέσεις οι οποίες θεωρούνται “ελαφριές” και ο λόγος του θα πρέπει να τηρείται!

#2. Ανοιχτή καρδιά 

Δε χρειάζεσαι στο πλευρό σου έναν άνθρωπο με μυστικά ο οποίος να μη θέλει να μοιραστεί μαζί σου πράγματα τα οποία συμβαίνουν στη ζωή του. Θέλεις έναν άνθρωπος ο οποίος να είναι έτοιμος να σταθεί δίπλα σου γιατί μπορείς και εσύ να του προσφέρεις πράγματα και να είναι ανοιχτός σε αυτά.

Συμβουλές για σχέσεις – #3. Σταθερότητα 

Η σταθερότητα είναι σημαντική όταν θέλουμε μια σχέση να προχωρήσει και να είμαστε σε μια όμορφη συνθήκη με έναν άνθρωπο. Αν εξαφανίζεται, κάνει εμφανίσεις όποτε θέλει εκείνος/η τότε ξέρεις πολύ καλά πώς αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σχέση!

Όλα αυτά τα πράγματα που αναφέρουμε παραπάνω αφορούν και εσένα! Σε αυτή τη ζωή δε γίνεται να έχουμε απαιτήσεις αν δεν είμαστε και οι ίδιοι σωστοί!

 

Tσέκαρε και αυτά :

Wednesday : Τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν

Γιορτινό μακιγιάζ : Οι προτάσεις του James Charles