Συμβουλές μακιγιάζ

Συμβουλές μακιγιάζ : Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι δημιουργούν make up looks στο πρόσωπο τους, είναι η σωστή απόχρωση στο foundation! Αλλά υπάρχει ένα κόλπο το οποίο μπορούμε να κάνουμε για να “κατεβάσουμε” τον τόνο του αν έχουμε κάνει λάθος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Mια makeup TikToker αποφάσισε να βοηθήσει όλους εμάς που την έχουμε πατήσει κατά καιρούς με το λάθος χρώμα foundation και αποκαλύπτει ένα πολύ εύκολο κόλπο για να μπορέσουμε να “σώσουμε’ την κατάσταση και να μην σκάε για τα χρήμαατ που ξοδέψαμε.

Αν το foundation μας είναι πιο σκούρο από αυτό που θέλαμε, ένα concealer σε πιο ανοιχτή απόχρωση μπορεί να χρησιμοππιηθεί ως highlighter και να δώσει την ψευδάισθηση του contouring.

Aν το foundation είναι πιο ανοιχτό τότε χρησιμοποιούμε ένα bronzer και έτσι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το foundation ως ένα πολύ καλό highlighter.

@lenkalul save this for when you buy the wrong shade😌 ad @elemis superfood kefir tea mist, @lorealparis true match foundation, @armanibeauty luminous silk foundation, @hudabeauty faux filter concealer #makeup #makeuphacks #makeuptutorial ♬ weak speed – a

Mια από τις συμβουλές μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις γιατί σίγουρα θα σε βοηθήσει γιατί λάθη συμβαίνουν και δεν είναι πάντα σίγουρη η απόχρωση διότι αλλάζει από εταιρεία σε εταιρεία, ειδικά όταν παραγγέλνουμε online από κάποιο κατάστημα καλλυντικά!

Κάνε το κόλπο και όλα κομπλέ!

Τσέκαρε και αυτά: