Ταινίες Netflix

Ταινίες Netflix : Η γνωστή πλατφόρμα εμπλουτίζεται διαρκώς με περιεχόμενο και όλοι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σειρές και άλλα projects τα οποία κρατούν συντροφιά ενώ αράζουμε σπίτι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί και το νέο έτος με ταινίες και σειρές, και στις 15 Ιανουαρίου επιστρέφει μια πολύ αγαπημένη ταινία την οποία έχουμε δει στο παρελθόν και μπορούμε να την ξαναδούμε.

Η ταινία “The Da Vinci Code” επιστρέφει και θα τη δούμε στις 15 Ιανουαρίου 2023 και αν δε θυμάσαι την υπόθεση, θα στη θυμίσουμε!

Ο Ρόμπερτ Λανγκντον δέχεται μια κλήση στο τηλέφωνο του ένα βράδυ ενώ βρίσκεται στο Παρίσι, και πληροφορείται πώς ο έφορος αρχαιοτήτων στο Λούβρο δολοφονήθηκε.

Η αστυνομία έχει βρει στο πλευρό του πτώματος ένα κρυπτογράφημα και ο καθηγητής προσπαθεί να λύσει την γρίφο και οδηγείται σε μια σειρά από ενδείξεις που φανερώνουν όσα έκανε ο Νταβίντσι.

Με μια Γαλλίδα κρυπτογράφο ενώνει τις δυνάμεις του και αντιλαμβάνεται πώς ο έφορος ανήκε σε μια μυστική κοινωνία τους Sion.

Ταινίες Netflix : Τη νέα χρονιά θα δούμε πολλές ταινίες να εμφανίζονται στην πλατφόρμα και η νέα χρονιά θα ξεκίνησε δυναμικά!

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Κομμωτές περιποιήθηκαν άστεγους

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας για ψώνια