Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του καθώς έχει πολλά νεύρα το τελευταίο διάστημα.Ακόμη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν αντέχει τον εκνευρισμό που φέρνει στην καλύβα και έχουμε να ακούσουμε πολλά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Βασάλος δεν μπορούν άλλο να ακούνε τις φωνές του συμπαίκτη τους και η παίκτρια λέει στην προσωπική της συνέντευξη πως “κουράστηκε”.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε πως ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε μια πολύ περίεργη κατάσταση καθώς μπήκε στον στίβο των αγωνισμάτων και έγινε πραγματική μάχη με τον Νίκο Μπάρτζη.

Oι δυο παίκτες θα αναμετρηθούν σε ένα απαιτητικό αγώνισμα και θα τους δούμε να ανταλλάζουν κάποια “χτυπήματα” τα οποία δεν ήταν αναγκαία ενώ ο Καραγκούνιας φαίνεται πως θέλει να εξολοθρεύσει τον συμπαίκτη του. Όμως, μια κίνηση που θα γίνει σε ένα πέρασμα θα είναι αρκετή για να τον κάνει να ουρλιάζει στους πόνους και να ακούσουμε τον Μπάρτζη να του λέει “μην μου ξαναπλώσεις χέρι”.

Στο συμβούλιο θα δούμε τους δυο παίκτες να κονταροχτυπιούνται και ο Νίκος Μπάρτζης ακούγεται να λέει “αλήθεια, θα φύγω από το συμβούλιο”.

Πανικός θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης!

Τσέκαρε και αυτά: