Τάμτα

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο fashion παρουσίες στην ελληνική showbiz και κάθε της εμφάνιση απασχολεί καθώς δεν μένει στα basic και φροντίζει να κάνει looks τα οποία κάποιες φορές μας αρέσουν και κάποιες όχι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Όσο περνά ο καιρός, η γνωστή τραγουδίστρια από τη Γεωργία επιλέγει να κοντύνει τα μαλλιά της και αυτό δε μας ενοχλεί καθόλου διότι έχει εξαιρετικό πρόσωπο και μπορεί να αναδείξει κάθε κούρεμα και στιλ! Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, το ίδιο για το χρώμα των μαλλιών της.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει με πορτοκαλί μαλλιά τύπου Άνι Λένοξ και η πρώτη ατάκα που βγήκε από το στόμα μας ήταν “τι κακό τη βρήκε”.

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

Η τραγουδίστρια διατηρεί το pixie cut που έχει κάνει και ευτυχώς άλλαξε χρώμα μαλλιών και επέστρεψε στο ξανθό το οποίο της ταιριάζει πολύ.

Έχοντας το ιδιαίτερο στιλ που την κάνει να ξεχωρίζει, η Τάμτα φέρνει νέα πράγματα “στο τραπέζι” και δε θέλει να μοιάζει με καμιά άλλη. Είναι η ιδανική “μούσα” για όποιον σχεδιαστή αγαπά την extravaganza και θα τολμούσε να φορέσει πολλά!

Tσέκαρε και αυτά: