Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023: Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες περιόδους σε όλον τον κόσμο και χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται καθημερινά τα ελληνικά νησιά και τα χωριά μας με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά όλα τα υπέροχα τοπία που υπάρχουν και να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα που προσφέρει κάθε τόπος.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Εκτός από τους τουρίστες, και οι Έλληνες τουρίστες “ψηφίζουν” την Ελλάδα ως τον top προορισμό για διακοπές και υπάρχουν πολλά μέρη στα οποία μπορείς να βρεθείς χωρίς να κλείσεις εισιτήριο με κάποιο πλοίο!

Υπάρχουν τρία αγαπημένα μέρη δικά μας, στα οποία μπορεί κάποιος να μεταφερθεί με το αυτοκίνητο του ή με κάποιο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και είναι τα εξής:

Ταξίδια 2023 – #1. Σύβοτα 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sivota (@sivota_official)

Τα Σύβοτα είναι μια πολύ κλασική επιλογή για όποιον δε θέλει να μεταβεί στη Λευκάδα αλλά παράλληλα να νιώσει πως βρίσκεται σε κάποιο νησί! Κατάφυτα σημεία, γαλαζοπράσινες θάλασσες και υπέροχες παραλίες είναι κάποια από τα πράγματα τα οποία θα απολαύσεις. Πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος στο οποίος μπορείς να βρεθείς μέσα σε λίγες ώρες και να απολαύσεις χαλαρές και ήρεμες διακοπές. Είναι κοντά στην Πάργα και είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες αλλά και για παρέες που απλά θέλουν να χαλαρώσουν.

#2. Εύβοια 

Είναι ένα τεράστιο νησί στο οποίο μπορείς να έχεις πολύ εύκολη πρόσβαση! Διαθέτει υπέροχα χωριά και κωμοπόλεις οι οποίες σε καλούν να τις γνωρίσεις από κοντά. Παραλίες που θα σε ενθουσιάσουν, μέρη για χαλάρωση και για κάμπινγκ, πολύ καλό φαγητό και διασκέδαση! Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι απλά να επιλέξεις το μέρος στο οποίο θέλεις να μείνεις!

#3.Χαλκιδική

“Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει” λένε οι Θεσσαλονικείς και δεν έχουν άδικο! Πρόκειται για ένα μαγικό τόπο όπου οι παραλίες και τα κατάφυτα μέρη θα σου κλέψουν την καρδιά! Η διασκέδαση στα μαγαζιά που υπάρχουν στα δυο πόδια της Χαλκιδικής υπόσχονται μοναδικές στιγμές ενώ μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: