Ταύρος Ιούλιος

Ταύρος Ιούλιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους και ολα θα γίνουν όπως εσείς ονειρευόσασταν τόσα χρόνια.

Ο Ταύρος Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του ένα μήνα που θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας όσον αφορά στο σπίτι και τα οικονομικά σας, ενώ προς το τέλος του μήνα θα έχετε και έντονες ερωτικές εμπειρίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αυτή η ερωτική θύελλα θα σας δώσει νέα πνοή και μάλιστα επίσης προς το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε θέματα και παρεξηγήσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό.

Θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες να βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ζωή σας. Η επαγγελματική άνοδος και επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη και εσείς θα πρέπει να τρέξετε από τις αρχές του μήνα για να τα καταφέρετε.

Ο Ταύρος Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν μια περίοδος υπερβολής, αλλά όλα αυτά περνώντας όμορφα και να γοητεύεται τους γύρω σας. Θα είναι μία περίοδος αναπροσαρμογής, αφού θα καταφέρετε πράγματα στα επαγγελματικά σας και θα δείτε μετά τις 18 Ιουλίου πως θα γεμίσει και η τσέπη σας.

Επίσης αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει, αλλά και την ψυχολογία σας!

Θα έχετε την ευκαιρία αυτό το μήνα να διώξετε από τη ζωή σας τοξικούς ανθρώπους και να μείνετε μακριά από τέτοιες καταστάσεις. Θα προκύψουν ευκαιρίες έτσι ώστε να προχωρήσετε στη ζωή σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ο Ταύρος Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα κυρίως, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να προκύψουν οι νέες καταστάσεις και τα νέα ξεκινήματα.

Από τα μέσα του μήνα και μετά ανοίγουν οι ουρανοί και έρχεται μεγάλη επιτυχία σε όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας! Είναι μήνας ανανέωσης για εσάς και πλέον φαίνεται πως αλλάζει και η τύχη σας.

Τσέκαρε κι αυτό: