Ταύρος Μάιος

Ταύρος Μάιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια και η υπομονή που κάνατε ήταν μνημειώδης.

Ο Ταύρος Μάιος θα δει όλη αυτή η υπομονή να ανταμείβεται πια και έτσι θα έρθετε σε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ρεφάροντας για όλα αυτά που σας έχουν συμβεί.

Ακόμα και σε ζητήματα που μέχρι τώρα είχατε αδικηθεί, τώρα φτάνει η ώρα να αποκτήσετε όλα εκείνα που μέχρι στιγμής σας είχαν στερήσει είτε άλλοι άνθρωποι είτε και οι περιστάσεις της ζωής.

Να ξέρετε πως μέχρι τις πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε γιατί μπορείτε να είστε λίγο αιχμηροί στην επικοινωνία και αυτό δεν αποκλείεται να έχει κόστος. Αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει πρόβλημα είτε σε επαγγελματικά ζητήματα ή σε μία παλιά υπόθεση ερωτικού ενδιαφέροντος.

Μέσα σε αυτό το διάστημα δυστυχώς και με ανάδρομο Ερμή θα κληθείτε να κλείσετε και όλες τις υποθέσεις και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ο Ταύρος Μάιος θα δει από το δεύτερο μισό του μήνα να αλλάζει ριζικά η ζωή του προς το καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορείτε ακόμα να το συνειδητοποιήσετε ούτε να καταλάβετε την αξία τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν αποκλείεται να έρθει και μία καρμική σχέση μέσα από μία συνάντηση που θα εκτινάξει την ενέργειά σου και την αυτοπεποίθησή σου. Θα πρέπει να καταλάβετε πως μετά από τόσες κακουχίες αξίζετε τα πάντα και τα καλύτερα και πρέπει να τα διεκδικήσετε.

Τσέκαρε κι αυτό: