Τεχνητή νοημοσύνη

Τεχνητή νοημοσύνη: Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που ο κόσμος λάτρεψε και σε οποίο μαγαζί και αν βρισκόταν γινόταν πανικός! Και ακόμη και σήμερα, υπάρχουν πολλοί που ακούν τα τραγούδια του και τον αγαπούν πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα από τα τραγούδια που έγιναν viral τον τελευταίο χρόνο ήταν η “Ελπίδα” του Κωνσταντίνου Αργυρού! Και κάποιοι φανς ήθελαν να ακούσουν τους στίχους από τη φωνή του Παντελή Παντελίδη!

Στον λογαριασμό @greekvoicesongs βρήκαμε ένα βίντεο όπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης ακούγεται η φωνή του καλλιτέχνη να ερμηνεύει το γνωστό κομμάτι! Και είναι υπέροχο!

@greekaivoicesongs

Παντελής Παντελίδης – Ελπίδα (AI Cover)

♬ original sound – Ελληνικά AI Τραγούδια – Ελληνικά AI Τραγούδια

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει καταφέρει να φέρει στη “ζωή” τις φωνές πολλών καλλιτεχνών οι οποίοι δε ζουν και πολλοί θαυμαστές λατρεύουν τα βίντεο τα οποία κυκλοφορούν.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει αντιδράσεις για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σχετικά με τα τραγούδια και με τη δημιουργία κομματιών τα οποία ίσως να μην υπάρχουν ποτέ.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας μεγάλος καλλιτέχνης ο οποίος δημιούργησε ένα ολόκληρο κίνημα το οποίο δεν θα ξεχαστεί ποτέ από ότι φαίνεται καθώς οι θαυμαστές του ενθουσιάζονται διαρκώς με τα τραγούδια του!

Τσέκαρε και αυτά: