Tesla

Η Tesla είναι η εταιρεία που ξεκινήσει να λασκάρει οχήματα τα οποία φορτίζονται με ρεύμα, έχοντας ως κύριο σκοπό το καλό του περιβάλλοντος!

O Έλον Μασκ, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο επίσης δικό του μέσο, Twitter, όπου παρουσίασε τέσσερις φωτογραφίες του εσωτερικού ενός οχήματος που ανήκει στην εταιρεία του και έγραψε:

“Παρεπιπτόντως, το Tesla σου μπορεί να σε προστατέψει από ένα βιοχημικό πόλεμο”.

O επιχειρηματίας έχει την τάση να εκθειάζει τα “παιδιά” του και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν κάνει πλάκα ή αν εννοεί πραγματικά αυτά που έγραψε!

H εταιρεία έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητή στην Αμερική ενώ έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει δυναμικά και στην Ευρώπη. Ωστόσο, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται δυνατοί ανταγωνιστές οι οποίοι προσφέρουν ηλεκτρικά οχήματα σε πιο οικονομικές τιμές.

Ο Έλον Μασκ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τρολάρει μέσω του tweet του και οι followers του έχουν προβληματιστεί ενώ κάποιοι τον πειράζουν λέγοντας πως μόνο καφε δεν κάνει κάνει το όχημα!

Η εταιρεία ετοιμάζεται για το επίσημο λανσάρισμα τoυ Cybertruck το οποίο είναι το φορτηγό που θέλει ο Μασκ να γίνει αγαπημένο όχημα του κόσμου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες.

Τσέκαρε και αυτά: