The Witcher

Ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς “The Witcher” έρχεται και στις 29 Ιουνίου θα απολαύσουμε μέσα από την πλατφόρμα Netflix, τα πρώτα πέντε επεισόδια ενώ στις 27 Ιουλίου θα προβληθούν τα υπόλοιπα τρία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To επίσημο trailer της τρίτης σεζόν δόθηκε στη δημοσιότητα και βλέπουμε τον Χένρι Καβίλ να αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά τον ρόλο του Γκέραλντ και όλα θα αλλάξουν!

“Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν”, είχε πει ο ηθοποιός σε ανάρτηση του και τον ρολο του θα αναλάβει ο Λίαμ Χέμσγουορθ στις επόμενες σεζόν!

Η Φρέγια Άλλαν ως Ciri και η Άνια Σαλότρα ως Yennefer of Vengerberg πρωταγωνστούν επίσης στη σειρά και στο νέο trailer βλέπουμε πως η κατάσταση γίνεται τρομερά επικίνδυνη καθώς τα πράγματα αλλάζουν και οι ανατροπές θα είναι πολλές!

Η σειρά “The Witcher” έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπητές των χρηστών που παρακολουθούν περιεχόμενο της πλατφόρμας και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Οι ανατροπές δε σταματούν!

Tσέκαρε και αυτά: