Θεωρίες συνωμοσίας

Οι θεωρίες συνωμοσίας φουντώνουν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τους εξωγήινους και την εμφάνιση τους στη Γη και από το πουθενά, “ξεφύτρωσε” μια νέα “κατάθεση” ενός ειδικού στα UFO!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον ειδικό, Κόλιν Σάουντερς, οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη στη Γη και κλέβουν από τους ανθρώπους το σπέρμα και τα ωάρια τους με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανθρώπινο υβρίδιο και να υπάρξει μια νέα φυλή όπου θα μπορεί να εξελιχθεί! (τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πραγματικά).

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Daily Star, ο ειδικός ισχυρίζεται πως οι άνθρωποι δεν έχουν “ιδέα” για το πρόγραμμα “εκτροφής” που έχουν ξεκινήσε οι εξωγήνιοι και μπορεί να έχουν δίπλα τους υβρίδια και να μην το καταλαβαίνουν.

Ισχυρίζεται πως έχει πάρει συνέντευξη από δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι φέρεται να έχουν πέσει θύματα απαγωγής εξωγήινων και αναφέρουν πως μπήκαν στα διαστημόπλοια και έγιναν πειράματα πάνω τους.

“Αν θα έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα πως οι εξωγήινοι έχουν ένα πρόγραμμα απαγωγής και έρχονται στη Γη όπου παίρνουν άνθρωπος και τοποθετούνται σε ένα τραπέζι όπου τους παίρνουν το σπέρμα και τα ωράρια χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία. Είναι μια ιστορία που έχουν ακούσει από πολλά “θύματα” που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αλλά οι ιστορίες τους ταιριάζουν”, είπε ο Κόλιν.

Οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίζονται και οι ρυθμοί με τους οποίους αυξάνονται είναι πραγματικά τρελοί!

Τσέκαρε και αυτά: