Θοδωρής Φέρρης

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine έρχονται στο «Barbarella goes to Coral», το απόλυτο place to be της Χαλκιδικής, σε μία συνύπαρξη που θα συζητηθεί!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, θα βάλει για ακόμα μία φορά τη «σφραγίδα» του στις καλοκαιρινές μας νύχτες και θα μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες.

Η Josephine, μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, θα μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες όσο και με την «εκρηκτική» της παρουσία επί σκηνής.

Έπειτα από δύο μήνες αλλεπάλληλων sold out, ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις εμφανίσεις τους στο «Posidonio» και ανανεώνουν το ραντεβού τους τέλη Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από τις live εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Χρήστος ΤσιλόπουλοςFoxy Lee και ο Steve Onemanshow.

Την Παρακευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Barbarella goes to Coral», το πιο hot spot της Χαλκιδικής!

Info:
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6971963102 / 6947121313
Instagram: https://www.instagram.com/coral.chalkidiki