TikTok

Mέσω TikTok θέλησε να εκφράσει τα “βάσανα’ που περνά ως μια πλούσια σύζυγος του Ντουμπάϊ, η Λίντα Αντράντε και το μόνο πράγμα που θα τη συμβουλεύσουμε εμείς είναι να απευθυνθεί στην ομάδα του Facebook όπου οι “πλούσιες” μιλούν για τα προβλήματα τους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι φόβοι που έχει μια πλούσια σύζυγος στο Ντουμπάϊ φαίνονται πως είναι αρκετοί, με  πρώτο και κύριο τον γεγονός ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να την κλέψουν επειδή φορά πολύ ακριβά κοσμήματα και έχει ακριβές τσάντες.

Παράλληλα, η Λίντα αποκαλύπτει και τα χειρότερα πράγματα του να είσαι παντρεμένη με έναν εκατομμυριούχο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι “Πφφφφ”.

Η Λίντα αναφέρει ως “χειρότερο” το γεγονός πως ο σύζυγος της, της αγοράζει διαρκώς πράγματα, πως τρώνε συνεχώς έξω και τα φαγητά είναι πάντα εντυπωσιακά, πως δεν μπορεί να οδηγήσει τα πολυτελή οχήματα της γιατί οδηγεί πάντα ο άνδρας της, πως διαρκώς ταξιδεύει και κουράζεται (αχού το μωρέ) και άλλα τέτοια χαριτωμένα!

 

@lionlindaa Im posting the *good things* next 🖤✨ #millionaire #wife #dubai #rich ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Το βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok μετρά πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που την κράζουν για όλα όσα αναφέρει στην ανάρτηση της καθώς είναι πολύ προκλητική!

Πάντως, αν θέλει μπορούμε να πάρουμε τη θέση της!

Τσέκαρε και αυτά: