TikTok

Το TikTok είναι το μέσο το οποίο ορίζει πλέον τα trends σε παγκόσμιο επίπεδο και πολλοί είναι αυτοί που δημιουργούν ξεκαρδιστικά trends τα οποία αναπαραγάγουν άλλοι χρήστες! Και ένα νέο κόλπο έχει επιστρατευτεί για να προκαλέσει γέλιο στον κόσμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νέο trend το οποίο έχει ξεκινήσει να γίνεται viral στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φορά στα παιδιά… και τα αυγά

Γονείς συγκεντρώνονται στην κουζίνα με τα παιδιά τους λέγοντας τους πως θα φτιάξουν ένα γλυκό ή ένα φαγητό και ξαφνικά παίρνουν ένα αυγό και το σπάνε στο κούτελο ή το κεφάλι του παιδιού με σκοπό να “ανοίξει” για να το χρησιμοποιήσουν!

Τα παιδιά παθαίνουν σοκ μόλις το αυγό χτυπά το κούτελο τους και οι αντιδράσεις τους είναι επικές! Τα περισσότερα ζουζουνάκια δε χαίρονται καθόλου με αυτό που συμβαίνει, υπάρχουν όμως και εκείνα που ξεκαρδίζονται στα γέλια!

Ωστόσο, υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια όπου χρήστες αναφέρουν πως είναι μια μορφή κακοποίησης και πως οι γονείς εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των παιδιών τους.

@asmr_roah

Egg crack😂 #eggcrack #eggprank #funny #baby #kid #kids #babies #fun #funnybaby #cute #cutebaby #funnyvideo #funnyvideos #fyp #fypシ #foryou #😂😂😂

♬ original sound – 🔥Funny Baby🔥

Κάποιες αντιδράσεις είναι πραγματικά πολύ αστείες και από ότι φαίνεται ένα νέο trend του TikTok θα μας απασχολήσει!

Tσέκαρε και αυτά: