Τοξικές σχέσεις

Οι τοξικές σχέσεις είναι ένα από τα φαινόμενα της εποχής σύμφωνα με πολλούς ειδικούς στον κόσμο της ψυχολογίας. Και πολλοί από εμάς έχουν υπομείνει σε καταστάσεις οι οποίες μας έχουν εξουθενώσει ψυχικά, αλλά για κάποιον λόγο πέφτουμε πάλι στα ίδια λάθη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον Dr.TikTok ο οποίος είναι ψυχολόγος και ειδικός συμπεριφοράς, υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους προσελκύουμε τοξικούς συντρόφους στη ζωή μας!

Με το ιδιαίτερο χορευτικό του, ο κούκλος ψυχολόγος, μέσω ενός βίντεο αποκαλύπτει τους τρεις λόγους και πρέπει να του δώσεις βάση!

#1.Έχεις μεγαλώσει και εσύ σε ένα τοξικό περιβάλλον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις άνετα όταν συναντάς τοξικούς ανθρώπους!

#2.Είσαι δυνατή/ος και επιτυχημένη/ος και οι τοξικοί άνθρωποι σε βλέπουν σε μεγάλη πρόκληση! Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται κοντά σου!

#3.Eίσαι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να βρίσκει λύσεις για όλα! Αυτό βλέπουν αυτοί οι τοξικοί άνθρωποι και εκμεταλλεύονται την καλή σου φύση!

@moderndaypsychologist The reason why you attract toxic partners #moderndaypsychology #toxicpartners #love #dating #relationship #psychologyfacts #attraction #fyp #tiktokviral #girlproblems #guyproblems #relationshipproblems #besmarter #humanbehavior #dating ♬ The Next Episode _ HaoZi Remix – Gà EDM 🎶

Οι τοξικές σχέσεις είναι κάτι το οποίο δε χρειάζεσαι στη ζωή σου και είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις γρήγορα τα σημάδια έτσι ώστε να μπορείς να έχεις μια ήρεμη ζωή!

Τσέκαρε και αυτά: