Τούλα Δαλεζίου

Η Τούλα Δαλεζίου είναι μια καλλιτέχνις που έχει καταφέρει να δείξει σε όλους πως μια γυναίκα μπορεί να χειριστεί με μεγάλη μαεστρία το μπουζούκι και διαθέτει παράλληλα μια εξαιρετική φωνή η οποία μπορεί να ξεσηκώσει τους πάντες. Είναι νέα, ωραία, κατάξανθη και μπορεί να σταθεί σε όλες τις πίστες κρατώντας το κατακόκκινο όργανο της και να “μιλήσει” με τους ήχους που βγαίνουν από αυτό!

Πρόκειται για μια πολύ ροκ ψυχή η οποία δε συμβιβάζεται με τίποτα γιατί ξέρει πολύ καλά τι θέλει ενώ η μεγάλη αγάπη στο κόκκινο χρώμα φανερώνει πως έχει πάθος και ζωντάνια μέσα της! Άλλωστε, αυτό είναι το χρώμα του έρωτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Τούλα Δαλεζίου – Βιογραφικό, Instagram, οι δυσκολίες στη νύχτα και το κόκκινο μπουζούκι

Η Τούλα Δαλεζίου κατάγεται από τη Σύρο και από πολύ νεαρή ηλικία – των 17 ετών – ξεκίνησε να έχει την πρώτη της επαφή με το τραγούδι. Ξεκίνησε να μαθαίνει νότες και πως μπορεί να αξιοποιήσει τη φωνή της στη σχολή λαϊκής μουσικής έχοντας ως δάσκαλο τον Φραγκίσκο Δακρότση.

Έχει εργαστεί σε πολλά μαγαζιά της Σύρου αλλά δεν άργησε να εμφανιστεί στις πίστες της Αθήνας, μιας και η παρουσία της ήταν πολύ ιδιαίτερη. Έχοντας ως μόνιμο συνεργάτη της “το κόκκινο μπουζούκι” της κατάφερε να βρεθεί δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες και πάντα ξεχώριζε διότι είναι “πολυεργαλείο”.

Οι δυσκολίες στη νύχτα

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες, έτσι και η Τούλα, έχει περάσει σκληρές στιγμές στη νύχτα όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της αλλά επειδή είναι πολύ δυνατή κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλα.

Ωστόσο, ξέρει πως να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις διπλοπενιές της και πλέον είναι μια καταξιωμένη βιρτουόζο του μπουζουκιού που έχει μεγάλη ζήτηση!

Το Instagram

Η καλλιτέχνις έχει πλούσια δραστηριότητα στο Instagram και αναρτά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και τις εμφανίσεις που κάνει σε διάφορους χώρους!

Κάνει πολλές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά των Αθηνών και μαζί με το μπουζούκι της καταφέρνει να βάζει “φωτιά” στην Αθήνα!

Τσέκαρε και αυτά: