Τσικνοπέμπτη 2023

Τσικνοπέμπτη 2023 : Μπορεί να μη θεωρείται αργία η συγκεκριμένη μέρα αλλά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει ένα μάχιμο ρεπουδάκι και μπορούν να κάνουν μια εξόρμηση εκτός Αθηνών. Αρκεί να υπάρχει διάθεση και όρεξη παίδες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η συγκεκριμένη μέρα είναι ιδανική για να κάνουμε μια μικρή εξόρμηση εφόσον μπορούμε και δεν υπάρχουν δουλειές ο οποίες μας περιμένουν και μπορούμε να πάρουμε το αμόρε ή κάποιους φίλους και να βρεθούμε σε όμορφα σημεία για να κάνουμε τις βόλτες μας.

Κάποιοι θα πάρετε αυτό το υπέροχο ρεπό, θα ξυπνήσετε το πρωί και θα πιείτε το καφεδάκι σας και είναι μια τέλεια μέρα για να πάτε μια βόλτα εκτός Αθηνών για να ξεφύγει το μυαλό σας!

Τσικνοπέμπτη 2023 – Που μπορείς να πας

Αγόριανη 

Πρόκειται για ένα υπέροχο χωριό χτισμένο κοντά στον Παρνασσό και τα έλατα που υπάρχουν τριγύρω είναι απλά πανέμορφα. Είναι ένα μέρος το οποίο προτιμούν πολλοί για ένα δυνατό μονοήμερο ή για λίγες μέρες μακριά από την πόλη.

Λίμνη Μπελέτσι 

Η λίμνη Μπελέτσι βρίσκεται στις ανατολικές πλαγιές της Πάρνηθας στις Αφίδνες, και απέχει από την Αθήνα μόλις 40 λεπτά. Είναι ένα πανέμορφο μέρος το οποίο ξεπροβάλλει μέσα από ένα πυκνό πευκόδασος και μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη βόλτα προτού καταβροχθίσεις  τα κρέατα που θα βρεις στο τραπέζι.

Nαύπλιο 

Πρόκειται για μια all time classic επιλογή και κάθε χρόνο γεμίζουν τα μαγαζιά με κόσμο ο οποίος είναι λάτρης του κρέατος και της διασκέδασης. Μπορείς να κάνεις τις βολτίτσες σου, να πιεςι το καφεδάκι σου και να περάσεις πολύ όμορφα! Και είσαι πολύ κοντά στην Αθήνα!

Kαι στα τρία μέρη θα περάσεις υπέροχα και κοντά στη λίμνη μπελέτσι ύπαρχου εξαιρετικά μαγαζιά για φαγητό τα οποία σίγουρα δεν πρέπει να αγνοήσεις και πρέπει να επισκεφτείς!

Τσέκαρε και αυτά: