Τζέιμς Καφετζής

Στη λαμπερή πρεμιέρα του Γιώργου Βελισσάρη, της Χάρας Βέρρας, του Πέτρου Ίμβριου και της Σοφίας Δανέζη στο Vegas Live Stage βρέθηκαν δύο κολλητοί φίλοι από το Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι δύο τους διασκέδασαν και κυριολεκτικά ξεφάντωσαν σε ένα κατάμεστο μαγαζί με το κέφι να χτυπάει κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τζέιμς Καφετζής

Βέβαια το αχτύπητο δίδυμο του Survivor δεν ήταν μόνο του, αλλά είχαν μία εξαιρετική παρέα μαζί τους. Ανάμεσά τους, και σύσσωμη η παρέα του Γιώργου Βελισσάρη, από το Just the 2 of us, η Super Kiki, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νικηφόρος που πήγαν όλοι για να στηρίξουν τον φίλο τους από το Just the 2 of us, Γιώργο Βελισσάρη.

Τζέιμς Καφετζής

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν συμμετέχει βέβαια στο show, αλλά δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο γλέντι με τον φίλο του Τζέιμς Καφετζή.

Η Super Kiki, μάλιστα, ανέβηκε στην πίστα, τραγουδώντας με το έτερό της ήμισυ, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου, με τον James  Kαφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, επιδόθηκαν σε τσάμικο, υπό την μουσική υπόκρουση του Γιώργου Βελισσάρη.

Τζέιμς Καφετζής

Αυτό που προκάλεσε τεράστια εντύπωση ήταν το ανεπιτήδευτο στυλ του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έφτασε στο νυχτερινό κέντρο με μπλε αθλητική φόρμα και sneakers, ενώ πιο προσεγμένος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.