UFO

UFO : Σε διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών έχουν εντοπιστεί πέντε μυστηριώδη μη επανδρωμένα αντικείμενα έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού τρεις διαφορετικές χώρες και δημιουργούνται τριγμοί στις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας διότι υπάρχουν ανησυχίες για κατασκοπεία… Αλλά μήπως είναι κάτι άλλο;

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί ιπτάμενα αντικείμενα μη αναγνωρισμένα σε ΗΠΑ, Κίνα και Καναδά και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η προέλευση τους αλλά γίνονται έρευνες από Τσίπρα αρμόδιες αρχές διότι πρέπει να γνωρίζουν από που προέρχονται και αν είναι “ανθρώπινο χέρι” αυτό που τα έστειλε στον ουρανό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Για ένα από τα ιπτάμενα αντικείμενα έχει δοθεί απάντηση – είναι ένα ιπτάμενο μπάλοι της Κίνας που ξέφυγε (όπως λένε) και κίνησε προς Αμερική πλευρά. Για τα άλλα τέσσερα δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση και όπως καταλαβαίνεις οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν.

Ένας ειδικός στα UFO μιλώντας στη Daily star ανέφερε πως όσοι κυνηγού εξωγήινους δεν θα πρέπει να ειναι απογοητευμένοι μετά από τον εντοπισμό τν αντικειμένων και πως είναι συναρπαστικές οι στιγμές που ζούμε διότι τίποτα δεν αποκλείεται.

Οι συνωμοσιολογία κάνουν λόγο για την αρχή των εξωγήινων στη Γη και πως έχουν αρχίσει να εξερευνούν τον πλανήτη μας με σκοπό να κάνουν τις δικές τους τσαχπινιές αλλά οι κυβερνήσεις μιλούν για άλλες καταστάσεις και καταρρίπτουν αυτούς τους μύθους!

Αναμένονται νέα στοιχεία τις επόμενες μέρες!

Τσέκαρε και αυτά: