Βαγγέλης Κακουριώτης

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από μια γυναίκα στη σκηνή νυχτερινού κέντρου που εργάζεται.

Πρόκειται για την Mia Karolys, μια τρανς γυναίκα που ασχολείται με το μόντελινγκ επαγγελματικά, η οποία τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

Η Mia Karolys μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και υποστήριξε πως δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση και δικαιολόγησε την πράξη της λέγοντας πως είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην θυμάται πολλά από εκείνη την βραδιά.

Βαγγέλης Κακουριώτης – Δείτε το βίντεο με το περιστατικό πάνω στην σκηνή:

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης ♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

Το μοντέλο είπε αρχικά:

“Δεν νομίζω ότι έκανα αυτό (σεξουαλική παρενόχληση). Δεν έκανα καλά. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι πολύ βαρύ, είναι κάτι άλλο αυτό που έγινε. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τραγουδιστής. Εγώ είμαι πολύ διασκεδαστική, πολύ σέξι, έτσι είμαι εγώ. Έκανα το μεγάλο σόου και πολύ κοντά του, αλλά δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση. Έχω μετανιώσει πολύ και άλλη φορά δεν θα κάνω τέτοια σόου. Γιατί με το αλκοόλ γίνομαι μια άλλη. Είμαι η Mia Karolys, είμαι μια κυρία. Δεν είμαι έτσι. Δεν θυμάμαι τίποτα”.

Στη συνέχεια είπε για τα αρνητικά σχόλια:

“Όλα τα social media μου είναι ότι εγώ έκανα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι καλά. Εγώ λέω “χίλια συγγνώμη” και θέλω να τελειώσει αυτό το θέμα”.

Η Mia Karolys κατέληξε λέγοντας ότι:

“Είμαι “Miss International Queen”. Είμαι η πρώτη τρανς γυναίκα για έναν μεγάλο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια και πρώτη φορά πήγα σε μπουζούκια. Εγώ μόνο στο πανεπιστήμιο πηγαίνω. Δεν βγαίνω τόσο έξω, δεν πάω σε πάρτι. Δεν είμαι συνέχεια έτσι”.

Τσέκαρε και αυτά:

Joe Jonas: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη Sophie Turner

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η σχέση και ο χωρισμός με την Ζέτα Μακρυπούλια