Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος βρέθηκε στο Bo’ness, Falkirk το απόγευμα της Δευτέρας και ένα κοριτσάκι το οποίο είναι φαν της βασιλικής οικογένειας του έκανε “ντροπές” καθώς δεν περίμενε πως θα τον δει μπροστά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το νεαρό κοριτσάκι από τη Σκωτία ήταν με τη μαμά της όταν ο βασιλιάς της Βρετανίας έκανε μια επίσημη επίσκεψη σε ένα από τα αγαπημένα του μέρη και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το φόρεμα της μητέρας της γιατί ντρεπόταν.

Η γλυκιά στιγμή απαθανατίστηκε στην κάμερα και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς τον κοιτούσε ενώ χαιρετούσε άλλα πρόσωπα και όταν την πλησίασε ξεκίνησαν οι ντροπές.

Ο βασιλιάς Κάρολος αντιλήφθηκε πως το κοριτσάκι κάνει νάζια και απλά χαμογέλασε στη μητέρα της δείχνοντας ως καταλαβαίνει τι κάνει το παιδί.

Ο Κάρολος επισκέφτηκε πολλά σημεία όπου έχουν δημιουργηθεί φιλανθρωπικά ιδρύματα και επέλεξε να φορέσει μια παραδοσιακή φορεσιά που αντιπροσωπεύει την οικογένεια του και το κιλτ του ήταν εντυπωσιακό.

Ο βασιλιάς της Βρετανίας συνεχίζει να μάχεται για το περιβάλλον και πολύ συχνά επισκέπτεται μέρη τα οποία αφορούν στην καλλιέργεια λαχανικών, μέρη τα οποία φορτίζουν τα δάση και τη βιοποικιλότητα και έχει ως στόχο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον πλανήτη.

Τσέκαρε και αυτά: