Βασιλική οικογένεια

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται αντιμέτωπη με περίεργες καταστάσεις, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισαν να πουν τη δική τους ιστορία σε σχέση με όσα πέρασαν ενώ ήταν στο Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ Μίντλετον, είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν το “Στέμμα” – μην ξεχνάμε πως ο μεγάλος γιος του Κάρολου είναι ο επόμενος για η διαδοχή – και μέσω μιας νέας φωτογραφίας δείχνουν πώς είναι ενωμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, φωτογραφήθηκαν με χαλαρό look για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, και μαζί τους ποζάρουν τα τρία τους παιδιά, Τζόρτζ, Σάρλοτ και Λούη.

Όπως θα δεις, η Κέιτ Μίντλετον δείχνει τη casual πλευρά της φορώντας ένα denim παντελόνι, ένα λευκό, printed πουκάμισο και αθλητικά, λευκά παπούτσια ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φορά denim παντελόνι και ένα μπλε σκούρο πουκάμισο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Matt Porteous στο Νόρφολκ και τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια “απάντηση” που δίνει το πριγκιπικό ζεύγος σε όλα όσα ακούστηκαν στο ντοκιμαντέρ όπου πρωταγωνιστούν ο αδερφός του και η σύζυγος του.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες συνταγές : Πώς να κάνεις πανατόνε

Jacquemus : Η παρουσίαση της συλλογής SS23