Βίκτωρας Πέτσας

Ο Βίκτωρας Πέτσας είναι Έλληνας ηθοποιός ο οποίος κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσω της σειράς “Παγιδευμένοι” η οποία προβάλλεται μέσω του καναλιού ΑΝΤ1 και απασχολεί με την ιδιαίτερη και πολύ cool προσωπικότητα του. Είναι ένα νέο αγόρι το οποίο λατρεύει την υποκριτική και φαίνεται πως θα τον δούμε σε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ηθοποιός έχει ενεργή δράση στα Social media και απασχολεί με τις αναρτήσεις του αφού είναι ιδιαίτερες και ζει τη ζωή του έτσι όπως του αρέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victor Petsas (@notvictorp)

Βίκτωρας Πέτσας – Βιογραφικό, Instagram, η περίεργη “αγάπη” και ο ρόλο στους Παγιδευμένους

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 2 Μαΐου το 1992 και είναι 30 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός είχε την ανάγκη να εκφραστεί και να κάνει πράγματα τα οποία είναι δημιουργικά. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Αρμένη και όταν αποφοίτησε συμμετείχε στην θεατρική παράσταση “Η τελευταία μαύρη γάτα” ενώ πήρε έναν Γκεστάπο ρόλο στη σειρά “Οι Άσφαιροι”.

Η αγάπη του για το θέατρο είναι μεγάλη και το 2016 συμμετείχε στην παράσταση “Το ρολόι” και έπειτα πρωταγωνίστησε στην σειρά “Η επιστροφή. Συμμετείχε το 2019 στη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” και το 2023 στη σειρά “Παρουσιάστε!” .

Η περίεργη “αγάπη”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victor Petsas (@notvictorp)


Ο Βίκτωρας Πέτσας είναι ένας άνδρας ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη αγάπη και αυτή αφορά στα comics και στους χαρακτήρες της Marvel και της DC! Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram του μπορείς να δεις εικόνες όπου ποζάρει με την ασπίδα του Κάπταιν Μάρβελ. Είναι ένας πολύ κουλ τύπος και μπορείς να το καταλάβεις από τις εικόνες του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victor Petsas (@notvictorp)

Ο ρόλος στη σειρά “Οι Παγιδευμένοι”

Ο ηθοποιός υποδύεται τον δικηγόρο Μάρκο στη σειρά “Οι Παγιδευμένοι” και έχει καταφέρει να ξεσηκώσει κατά καιρούς τους τουιτεράδες με το ρόλο του αφού μπορεί να τους έχει θυμώσει! Ωστόσο, είναι εξαιρετικός στο ρόλο του και φαίνεται πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από εκείνον.

Τσέκαρε και αυτά: