Βουλευτής

Ένας βουλευτής στην Αμερική αποφάσισε πώς να δώσει έναν πολύ ξεχωριστό όρκο και ένα κόμικ του Σούπερμαν θα είναι αυτό που θα βάλει το χέρι του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Ρόμπερτ Γκαρσία είναι ένας βουλευτής ο οποίος έχει εκλεχθεί πρόσφατα κατάφερε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια και ανακοίνωσε πώς θα ορκιστεί στο Σύνταγμα των ΗΠΑ αλλά και σε ένα από τα αγαπημένα του κόμικ που αφορούν στον Σούπερμαν!

Ανακοίνωσε την απόφαση του στο Τwitter και ανέφερε πως είναι ένα από τα τρία αντικείμενα στα οποία θέλει να ορκιστεί μιας και σημαίνει πολλά για αυτόν.

Τα άλλα δυο αντικείμενα είναι το πιστοποιητικό ιθαγένειας του αλλά και μια φωτογραφία των νεκρών γονιών του οι οποίοι πέθαναν από κορονοϊό.

Ο Γκαρσία είναι βουλευτής των Δημοκρατικών από την Καλιφόρνια και στο παρελθόν έχει υπάρχει δήμαρχος! Μάλιστα, έχει δηλώσει πως έχει μεγάλη αδυναμία στα κόμικ και θεωρεί πώς είναι απαραίτητο κομμάτι της αμερικάνικης κουλτούρας.

Το αντίτυπο του κόμικ που θα χρησιμοποιήσει είναι από το 1939 και είναι ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια.

Ο Ρόμπερτ Γκαρσία είναι παντρεμένος, έχει δηλώσει ανοιχτά πώς είναι ομοφυλόφιλος και θέλει να δει τη χώρα του να προοδεύει.

Ο όρκος που θα δώσει είναι λίγο ιδιαίτερος αλλά δε θεωρείται παράνομο αυτό που θέλει. α κάνει καθώς στο άρθρο 6 του Συντάγματος της Αμερικής δεν υπάρχει απαγόρευση για να χρησιμοποιηθούν αντικείμενα τα οποία δεν αρμόζουν σε μια τελετή ορκωμοσίας.

Τσέκαρε και αυτά :

Πρίγκιπας Χάρι : Τι θα γίνει με την τελετή στέψης

Ελένη Χαμπέρη :Το βιογραφικό, η πραγματική καταγωγή και το Survivor