Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα ζευγάρια που αναμένεται να μπουν στο Survivor All Star και προετοιμάζονται καθημερινά κάνοντας προπονήσεις σε διάφορους χώρους και σχεδόν πάντα μαζί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης και είδε τη σχέση του να περνά από δύσκολες φάσεις, αποφάσισε να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφιερώνει αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα του στις προπονήσεις.

Ο φαρμακοποιός και το μοντέλο αποφάσισαν να γυμναστούν σε ένα γήπεδο υπό την εποπτεία ενός γυμναστή και η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πώς έχει ένα πρόβλημα στα γόνατα της, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περιποίηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας χρησιμοποίησε ένα ειδικό σκεύασμα και τα γόνατα της τα οποία πονούν και την έτριψε για να την ανακουφίσει από του πόνους.

Μάλλον θα τα βρει ζόρικα το μοντέλο στις νέες πίστες του Survivor, αν φυσικά βρεθεί στον Άγιο Δομήνικο αφού τα γόνατα της δεν είναι σε καλή κατάσταση και προσπαθεί να δυναμώσει τον κορμό της όσο καλύτερα μπορεί.

Τσέκαρε και αυτά :

Σειρές Netflix : Το “ανακατεμένο” Kaleidoscope

Maestro : Φωτογραφίες από τη σειρά