Bρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ζουν τον έρωτα τους στον Πειραιά, είναι κάθε μέρα μαζί και επιλέγουν να κάνουν τα περισσότερα πράγματα της καθημερινότητας τους… μαζί! Αλλά ύπαρχου και στιγμές που πρέπει το ζευγάρι να κάνει πράγματα μόνο του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor και προετοιμάζεται να κάνει μια νέα είσοδο στον Άγιο Δομίνικο, χεράκι-χεράκι έχει αναφερθεί κατά καιρούς στο ενδεχόμενο ενός γάμου και οι δυο πιστεύουν πώς ακόμη δεν υπάρχει ανάγκη να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο βήμα… αλλά η Βρισηίδα έστειλε το δικό της “μήνυμα” μέσω TikTok καθώς δοκίμασε κάποια φορέματα και ίσως έτσι πείσει τον Μαρτίκα πώς θα είναι η τέλεια νύφη!

Το μοντέλο έχει πολλές συνεργασίες με γνωστά brands και μέσω των social media επιλέγει να κάνει πολλά promo για να δώσει ιδέες στις διαδικτυακές της φίλες αλλά και για να κάνει τα γνωστά σε όλους μας giveaways!

Αυτή τη φορά, βρέθηκε στο ατελιέ ενός brand με νυφικά και επέλεξε να δοκιμάσει κάποια πολύ ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία ήταν εξαιρετικά πάνω της! Και ίσως ήταν η στιγμή για να δείξει πως θα είναι μια πολύ όμορφη νύφη και πώς πρέπει να αποκατασταθεί μετά το Survivor All star!

Τσέκαρε την :

Πολύ εντυπωσιακή, πρέπει να πούμε!

Τσέκαρε και αυτά :

Joker 2 : Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία

Πρωτοχρονιά 2023 : Ιδέες για ένα αξέχαστο πάρτι