Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το μοντέλο, Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς δεν αισθανόταν καλά και στο πλευρό της όπως πάντα, ήταν ο σύντροφος της Σπύρος Μαρτίκας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μοντέλο δεν αισθανόταν καλά και χρειάστηκε νε μετέβη στο νοσοκομείο με τον σύντροφο της όπου και χρειάστηκε να της βάλουν ορό όπως είδαμε στη φωτογραφία που ανάρτησε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Mετά από λίγες ώρες, ανάρτησε ένα story όπου εξηγούσε στους followers της, τον λόγο για τον οποίο πήγε στο νοσοκομείο και είπε συγκεκριμένα :

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα, σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου – έχω εμφύσημα, ξέρετε κάποιοι από παλιά – είδαν ότι έχω αρρυθμίες οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό. Τελικά οι εξετάσεις βγήκαν καλές .Είμαστε καταπληκτικά”.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αφού έκανε όλα όσα της ζήτησαν οι γιατροί, επέστρεψε σπίτι της, ξεκουράστηκε και ξεκίνησε να βολτάρει ξανά με το αγόρι της ενώ το βράδυ βρέθηκε στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Όλα καλά από ότι φαίνεται!

Τσέκαρε και αυτά :

Machine Gun Kelly : Οι βδέλλες στην κοιλιά του

Προγούλι : Η τεχνική για να το “εξαφανίσεις”