Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν στο Survivor 2022 και αποφάσισα να μπουν μαζί στο Survivor All Star καθώς ήθελαν να ζήσουν ξανά την εμπειρία που τους έφερε κοντά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός αποφάσισε πολύ γρήγορα να συγκατοικήσουν και να ζήσουν μαζί τη ζωή τους καθώς ο έρωτας τους ήταν πολύ δυνατός! Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσω ενός βίντεο στο TikTok και ανέφερε τα εξής:

@vrisiida_andrio Απάντηση στον χρήστη @athenoullapsara #foryou #foryoupage #fyp #viral #trend ♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

“Έχω πάρα πολλές τέτοιες ερωτήσεις. Θα απαντήσω μία και καλή σε βίντεο. Παιδιά, δεν χώρισα με τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ.

Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους. Ο Σπύρος έλειπε τόσους μήνες και γι’ αυτό έχει μείνει τώρα τον Αύγουστο στο φαρμακείο.

Δεν λείπω πάρα πολύ καιρό, λείπω περίπου δύο εβδομάδες αλλά ήθελα κι εγώ να ξεκουραστώ, να δω την οικογένειά μου, να κάνω μπάνια. Εννοείται με περιμένει ο Σπύρος στην Αθήνα και δεν θα ξαναφύγω, γιατί θύμωσε που έφυγα τόσες ημέρες”.
 

Τσέκαρε και αυτά: