Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όπου σταθούν και όπου βρεθούν εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον!

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Survivor, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση η οποία έχει προχωρήσει αρκετά καθώς συζούν πλέον και δεν αποκλείεται να τους δούμε κάποια στιγμή να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Το μοντέλο είχε γενέθλια πρόσφατα και γιόρτασε με τους φίλους της και με τον καλό της σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η ίδια και ο σύντροφος της μίλησαν στην κάμερα για το Survivor All Star ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου έδειξε στην κάμερα το ιδιαίτερο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο φαρμακοποιός αλλά διευκρίνησε πως δεν πρόκειται για ένα κόσμημα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε γάμο!

Το μοντέλο είπε πως δεν είναι δαχτυλίδι γάμου αλλά εμείς έχουμε την εντύπωση πως κάνει πρόβα… αρραβώνα!

Τσέκαρε και το βίντεο : 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο All Star λέγοντας πως τίποτα δεν αποκλείεται και πως θα ήθελε να ζήσει ξανά την εμπειρία του Άγιου Δομίνικου! Με ή χωρίς τον σύντροφο της, ο οποίος σίγουρα θα την στηρίξει άπαξ και μπει στο ριάλιτι ξανά.

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : To σνακ που φτιάχνει η Λίζο

Adele : Το νέο της τραγούδι και βίντεο κλιπ