Υδροχόος Απρίλιος

Υδροχόος Απρίλιος: Αυτός ο μήνας για όλα τα ζώδια, αλλά και για εσάς θα είναι άκρως σημαντικός και καθοριστικός για την υπόλοιπη ζωή σας και για αυτό δώστε του σημασία.

Ο Υδροχόος Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου έχει μπροστά του ενάν άκρως ενδιαφέροντα μήνα και παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν γενικευμένες αστάθειες εσείς θα μπορέσετε να έρθετε μπροστά σε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν τη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε πως κλείνετε έναν κύκλο.

Μπορεί αυτό να είναι για το καλό σας, αλλά εσείς δεν μπορείτε να απολαύσετε γιατί έχετε βαριά ψυχολογία μιας και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ασφάλεια και τίποτα δεδομένο για όλες αυτές τις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας. Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στα οικονομικά και εσείς θα επικεντρωθείτε σε θέματα με το σπίτι σας, την οικογένειά σας ή ακόμα και την αλλαγή επαγγελματικής έδρας.

Ο Υδροχόος Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η λέξη ηρεμία θα είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο σας, παρά το γεγονός πως αρχικά θα υπάρχει ένας ενθουσιασμός με νέες γνωριμίες. Θα υπάρξουν και σημαντικές επαφές και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχέσεών σας.

Επίσης, αυτό το μήνα θα έχετε την τάση να κυνητάτε τις μετακινήσεις, αλλά όταν φτάσει η Έκλειψη στις 30 Απριλίου θα νιώσετε την πλήρη αποσταθεροποίηση στη ζωή σας, με μοιραία γεγονότα και απανωτές εξελίξεις που αλλάξουν τα πάντα. Πολλοί από εσάς κυρίως στα επαγγελματικά θα νιώσουν πως πρέπει να πάρουν αποφάσεις είτε το θέλουν είτε όχι.

Ο Υδροχόος Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου και το αίσθημα ασφυξίας που νιώθετε δεν θα σας εγκαταλείψει δυστυχώς, ενώ θα προστεθεί και ένα αίσθημα πικρίας και απογοήτευσης. Μέσα στο μήνα θα προκύψουν σοβαρά οικογενεικά και επαγγελματικά προβλήματα, αλλά εσείς παρά την ένταση που έχετε μέσα σας, πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ώριμα.

Και αυτό γιατί παρά τον χαμό, θα υπάρξουν ευκαιρίες σημαντικές κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά σας, ενώ με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα θα έχετε σημαντική βοήθεια στο να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και αναπτυχθείτε.

Επίσης μετά τα μέσα του μήνα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε μία αγορά κάτι που θέλατε εδώ και καιρό να κάνετε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε να μην ξεφύγετε σε άσκοπα έξοδα.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Νέο βιβλίο αυτοβελτίωσης από τη Νάνσυ Μαλλέρου