Υδροχόος Σεπτέμβριος

Υδροχόος Σεπτέμβριος: Είστε από τα ζώδια που είτε το θέλετε είτε όχι οι αλλαγές στη ζωή σας θα είναι μεγάλες και θα ξεκινήσουν ήδη από τώρα.

O Υδροχόος Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βρεθεί μπτροστά σε περίεργες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού, γεγονός που θα σας αναστατώσει και θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Σημαντικές συμφωνίες έρχονται προς το τέλος του μήνα για τα επαγγελματικά σας, ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να αλλάξετε και σπίτι λόγω δουλειάς.

Οικονομικά θα πρέπει λίγο να περιορίσετε τα έξοδα και να αποφύγετε αυτό το διάστημα να κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σε επενδύσεις. Ο μήνας σας βοηθάει ωστόσο να βρείτε το δρόμο σας και να νιώσετε πως είστε ικανοί και δυνατοί να πετύχετε τους στόχους σας όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ο έρωτας δεν υπάρχει στη ζωή σας και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο Υδροχόος Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει ένα μήνα μπροστά του που θα του δώσει τη δυνατότητα να αλλάξει τα πράγματα και τις συνθήκες στα επαγγελματικά του. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εχθροί στη δουλειά εσείς εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες με άτομα της οικογένειάς σας γιατί θα σας χαλάσει τη διάθεση και συγχρόνως δεν πρόκειται να βοηθήσει στη λύση ενός προβλήματος. Ερωτικά πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση είτε για έναν τελεσίδικο χωρισμό.

Ο Υδροχόος Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κόσμο και επιτέλους η ζωή σας να μπει σε μία τροχιά κοινωνικοποίησης που θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Ήρθε η ώρα για ξεκούραση και χαλάρωση αρκεί να μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας.

Δεν θα λείψουν αυτό το μήνα από τη ζωή σας νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην δείξετε φοβικοί και καχύποπτοι μπροστά σε αυτό το νέο άτομο γιατί εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος να το χάσετε γρήγορα και για πάντα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κλίντον : Το ντοκιμαντέρ με τη Χίλαρι και την Τσέλσι