Και οι θέσεις της Αφροδίτης και εκείνες του Ερμή θα σας ευνοήσουν σημαντικά στις σχέσεις σας και θα υπάρχουν επιτυχίες στα αισθηματικά. Οπότε από την αρχή της χρονιάς δεν θα δείτε αυτή την όψη της επιτυχίας και δεν θεωρείται πολύ πιθανό να κάνετε μία σοβαρή και σημαντική γνωριμία.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν ριζικά από τις αρχές Απριλίου και εσείς θα δείτε πως η ενέργειά σας θα προσελκύει κόσμο γύρω σας που θα δηλώνει αμέσως πόσο σας θαυμάζει και πόσο σας θέλει στη ζωή σας.

Τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρείτε αυτό το πρόσωπο που θα σας σαγηνεύσει και θα μείνει κοντά σας. Άλλωστε, για τους αδέσμευτους Τοξότες αποκλείεται να περάσει το 2020 και να μην βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας, εκτός εάν το προσωπικό σας ωροσκόπιο έχει περίεργες όψεις.

Για τους δεσμευμένους ήσυχα και ήρεμα θα κυλήσει το μεγαλύτερο διάστημα του 2020 εκτός από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο που οι όψεις δεν βοηθούν και θα υπάρξουν περίεργες ανατροπές και διαφωνίες μέσα στη σχέση. Πάντα εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε λογικά θα έρθει η ηρεμία στη σχέση σας. Εάν ωστόσο, δεν έρθει η ηρεμία και υπάρξει οριστικό τέλος να ξέρετε πως αυτό έπρεπε να γίνει για να νιώσετε επιτέλους ελεύθεροι.

Όσοι θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους καλό θα ήταν να το τολμήσετε μετά τον Νοέμβριο.