Η αρχή του 2020 δεν φέρνει ριζικές αλλαγές στα αισθηματικά σας κυρίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ωστόσο, γνωριμίες θα γίνουν αλλά δεν θα οδηγήσουν όλες σε μία σχέση, ενώ είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να ξεκινήσει μία πιο ελεύθερη σχέση, πιο χαλαρή που αργότερα να μετεξελιχθεί σε κάτι όμορφο.

Να ξέρετε ωστόσο πως εάν ξεπεράσετε ανασφάλειες και δικά σας κολλήματα δεν αποκλείεται να κάνετε μία πρόταση σε έναν άνθρωπο και να βρει θετική ανταπόκριση. Για αυτό τολμήστε να το κάνετε.

Η περίοδος μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου φαίνεται να είναι περίπλοκη και μπορεί να δείτε συγκρούσεις ή εμπόδια να προκύπτουν στις σχέσεις σας.

Το καλοκαίρι βέβαια εάν αποφασίσετε να μην μείνετε στην ασφάλεια του σπιτιού σας φέρνει μοναδικές στιγμές, έντονες γνωριμίες, και δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι που θα σας ακολουθεί για χρόνια.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχουν μία χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά όσες σχέσεις αντέξουν να ξέρετε πως θα είναι καρμικές. Όσες δεν αντέξουν πολύ καλά έκαναν και διαλύθηκαν για να προχωρήσετε και να βρείτε το πεπρωμένο σας. Κι αυτό θα έρθει ειδικά με τον Κρόνο στο ζώδιο σας όταν θα εγκατασταθεί μόνιμα πια από το 2021.