Είναι αυτό το έτος που εσείς λέγατε ότι θέλατε να παντρευτείτε και όλοι γελούσαν. Ε λοιπόν θα γελάσετε εσείς τώρα γιατι το 2020 είναι το έτος που θα προσφέρεται στον εαυτό σας μία καρμική αγάπη. Μία δίδυμη φλόγα που όμοιά της δεν έχετε ξαναζήσει. Ουσιαστική ευκαιρία να βρείτε τον απόλυτο σύντροφο που θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή πως θέλετε να συγκατοικήσετε, πως θέλετε να γεράσετε μαζί.

Να ξέρετε επίσης πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που ήδη ξέρετε, ένας φίλος για παράδειγμα που χρόνια τα λέγατε και ξαφνικά υπήρξε μία περίεργη σπίθα. Μπορεί να είναι και ένα άτομο από το παλιά που ξαναμπήκε στη ζωή σας και σας έδωσε μία διαφορετική αίσθηση. Το σίγουρο είναι πως αυτό το πλάσμα δεν έχει καμία σχέση με όσα ξέρατε μέχρι τώρα για σχέση.

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο είναι αυτό θα σας σώσει στην περίπτωση των δεσμευμένων. Μπορείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις και ότι και να συμβεί θα ξέρετε πως να το αντιμετωπίσετε. Ο Ουρανός απαιτεί να δείχνετε ψυχραιμία. Σας τεστάρει και εάν δεν πάρετε άριστα στο τεστ αλίμονό σας.