Ζώδια 2024

Ζώδια 2024: O πρώτος μήνας του 2024 είναι εδώ και έρχεται για να μας δώσει το κίνητρο να θέσουμε νέους στόχους και πολύ γρήγορα να αρχίζουμε να τους βάζουμε σε μία σειρά προς υλοποίηση! Το 2024 λοιπόν κάνει το «ποδαρικό» του με θετικές διαθέσεις αλλά και με πολλές ευκαιρίες! Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις σε ποιο τομέα της ζωής σου έχεις τον Ιανουάριο 2024 «ρέντα»!

ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε βρίσκει φιλόδοξο και σκέφτεσαι επεκτατικά. Το ποδαρικό του 2024 γίνεται με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς με εσένα να δέχεσαι περισσότερη “ρέντα” στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών. Ο Ιανουάριος προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια, να διαπραγματευτείς καλύτερους εργασιακούς όρους, να ξεκινήσεις μία νέα εργασία αλλά και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία, ενώ η ευρηματικότητά σου θα προσφέρει και την ευκαιρία τόνωσης των πηγών εσόδων σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκεις στους τυχερούς του 2024 και τα θετικά δείγματα θα σου δοθούν ήδη από τον πρώτο μήνα του νέου έτους φίλε μου Ταύρε. Ο Ιανουάριος είναι ένα μήνας αισιόδοξος, επεκτατικός, εμπειρικός, τυχερός όπου θα κάνεις ουσιαστικά βήματα ανάπτυξης στην ζωή σου! Ρέντα δέχεσαι για νέες γνωριμίες, για εργασίες που συνδέονται με τα media, τα ταξίδια, τα νομικά, την εκπαίδευση, πολύ πιθανό όμως είναι από τις αρχές του 2024 να κάνεις τα βήματα για να ενισχύσεις την γνώση και την εμπειρία σου, ίσως να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό! Παράλληλα ο μήνας είναι αρκετά πιο ευνοϊκός στα οικονομικά σου, ενώ οι συμπτώσεις και οι ευκαιρίες σου προσφέρουν χαμόγελα ικανοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλωσορίζεις το 2024 με εγκράτεια και με την διάθεση να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις. Η πορεία του μήνα σε βρίσκει προσηλωμένο στα οικονομικά σου, στην διευθέτηση φορολογικών, χρεωστικών υποθέσεων , ιδιαίτερα μαχητικό όμως να βάλεις σε μία τάξη τους παραπάνω τομείς προκειμένου η χρονιά να σταθεί πιο κερδοφόρα και αυτό ακριβώς κάνεις… Παράλληλα δεν λείπουν ευκαιρίες τόνωσης αισθηματικής αλλά και βελτίωσης των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Η “ρέντα” του Ιανουαρίου λοιπόν προσανατολίζεται στην οργάνωση οικονομικών και στην τόνωση των επαφών / σχέσεων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί η έναρξη του 2024 να σε βρίσκει κουρασμένο, εξασθενημένο ή και αδύναμο, όμως ο πρώτος μήνας του νέου έτους αναμένεται να σε κινητοποιήσει αλλά και να σε βοηθήσει να έχεις επιτυχία. Στο πρώτο κατώφλι του νέου έτους,  προχωρούν επιτυχώς ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις  και τις συνεργασίες σου …. Θα κάνεις και τα ξεκαθαρίσματά σου, αλλά θα καλωσορίσεις και νέους ανθρώπους στην ζωή σου, ενισχύοντας τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά λαμβάνοντας και χαρές, εκπλήξεις που εκπληρώνουν τα σχέδιά σου! Ο Ιανουάριος ωστόσο είναι κατάλληλος για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση αλλά και την εργασία σου!

ΛΕΩΝ

Η “ρέντα” σου για τον πρώτο μήνα του 2024, είναι κυρίως στον τομέα του έρωτα, αλλά και των επαγγελματικών. Η νέα χρονιά κάνει το ποδαρικό της, με περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ, ερωτικές κατακτήσεις, αναθέρμανση σχέσεων, περισσότερη ψυχαγωγία και καλοπέραση. Είναι μήνας που θα δώσει τα δώρα του στον αισθηματικό τομέα, με βασική προϋπόθεση να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος.  Παράλληλα, η νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, καθώς και ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο, προσφέρουν νέες σημαντικές ευκαιρίες για να κάνεις προοδευτικά επαγγελματικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο κατώφλι του 2024 σε σχέση με τα άλλα ζώδια 2024, είσαι αρκετά θυμωμένος, εκνευρισμένος ή απλά ανήσυχος σύντομα αυτά τα συναισθήματα θα φύγουν και θα δεχθείς και εσύ τις ευκαιρίες σου ώστε η έναρξη της χρονιάς να κριθεί ικανοποιητική! Ο Ιανουάριος, φέρνει αποκατάσταση σχέσεων, μία νέα αισθηματική ιστορία, επίλυση διαφωνιών, αλλά και νέα δημιουργικά σχέδια, που θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό! Πολύ πιθανό είναι και ένα ψυχαγωγικό ταξίδι που τονώσει την ψυχολογία σου!

ΖΥΓΟΣ

Στον πρώτο μήνα της χρονιάς καλείσαι να ανασυνταχτείς ψυχολογικά και να αναδομήσεις την ζωή σου, το σπίτι σου και την οικογένειά σου! Η ρέντα του μήνα, φανερώνεται κυρίως στον τομέα των οικονομικών και της εργασίας, όπου θα σου δοθούν οι ευκαιρίες εκείνες για να βελτιώσεις τις συνθήκες και να πάρεις ουσιαστική ανάσα. Είναι κατάλληλος μήνας για διευθετήσεις ακίνητης ή οικογενειακής περιουσίας, συμφέρουσες διευθετήσεις οφειλών, ή ακόμα και για αλλαγή σπιτιού, προς κάτι καλύτερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2024 ξεκινά με εσένα να δέχεσαι εύνοια στα οικονομικά σου και να καταφέρνεις να γεμίσεις και πάλι το πορτοφόλι σου! Η ρέντα σου όμως αυτό το μήνα θα είναι σε νέες γνωριμίες που θα παίξουν σπουδαίο ρόλο, είτε για την έναρξη  μίας νέας ερωτικής σχέσης, ή ακόμα και για μία νέα συνεργασία! Οι επαφές, οι συναντήσεις και τα μηνύματα του Ιανουαρίου, είναι ελπιδοφόρα και προσφέρουν αέρα ανανέωσης!

TΟΞΟΤΗΣ

Στον πρώτο μήνα του 2024, έχεις την επιθυμία για ανανέωση, κάτι που το καταφέρνεις. Δίνεις μία μικρή προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες που τις είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό και «κανακεύεις» περισσότερο εσένα. Στην αισθηματική σου ζωή, έχει τις κατακτήσεις σου και τα «τυχερά» σου! Ο Ιανουάριος όμως προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες για την τόνωση του εισοδήματος σου και για την εύρεση νέων λύσεων που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα στα οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα του έτους σε σχέση με τα ζώδια 2024, αλλά και στην περίοδο των γενεθλίων σου γυρίζεις μία νέα σελίδα και αφήνεις πίσω σου το παρελθόν! Συνειδητοποιείς ότι έχεις αστείρευτη δύναμη και ότι τα δύσκολα του παρελθόντος σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα και τώρα μπορείς να πας την ζωή σου παρακάτω. Η ρέντα του μήνα έρχεται μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά , τα δημιουργικά σχέδια, ενώ ο μήνας έχει χαρακτηριστικές εκπλήξεις που σου προσφέρουν ανανέωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος μήνας του 2024, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το σκαλοπάτι της ανασυγκρότησης για σένα φίλε μου Υδροχόε. Νιώθεις πως «ρέντα» δεν υπάρχει, είτε γιατί τα οικονομικά σε ζορίζουν, είτε γιατί δεν νιώθεις τόση επάρκεια, σιγουριά και ασφάλεια. Ακόμα και αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις, αυτό το μήνα θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θα σταθούν πολύ ωφέλιμες για την πορεία σου! Επιπλέον η προσωπική σου ζωή, το σπίτι και η οικογένεια αλλάζουν μορφή – δομή και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί στην πορεία του μήνα!

ΙΧΘΥΣ

Παρόλο που καλωσορίζεις το 2024 αρκετά αγχωμένος και ζορισμένος, η πορεία του πρώτου μήνα του νέου έτους θα είναι ευεργετική και η «ρέντα» θα είναι με το μέρος σου! Σημαντική στήριξη θα δεχθείς από τους φίλους σου, είτε θα υπάρξουν χαρές, ικανοποιήσεις ή και διευκολύνσεις μέσω της κοινωνικής σου δικτύωσης! Επιπλέον είναι ένας μήνας ευχάριστων μετακινήσεων αλλά και ευχάριστων νέων, που θα καθαρίσει σταδιακά το μυαλό σου από κάθε αμφιβολία!

Τσέκαρε κι αυτά: