Σπίτι

Ζώδια: Η Σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο καλεί τα περισσότερα να λάβουν αποφάσεις κυρίως στον οικονομικό τομέα, αλλά και στην συναισθηματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να ακούς τους ανθρώπους που σε αγαπούν και να ακολουθείς τις συμβουλές τους. Κάντε κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στα επόμενα βήματα της ζωής σου. Αισθηματικά σταματήστε να παραμυθιάζετε τον εαυτό σας και δείτε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδιά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να οργανωθείτε καλύτερα και να εκτελείτε πιστά το σχέδιο σας. Μην καταστρώνετε τις επόμενες κινήσεις, χωρίς να έχετε σκεφτεί πρώτα τον οικονομικό παράγοντα. Θα υπάρξει ευκαιρία που σχετίζεται με το κοινωνικό σύνολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό είναι επικεντρωμένο στις αισθηματικές σας ανάγκες, τις οποίες βέβαια ντρέπεστε να τις εκμυστηρευτείτε ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Η κατάληξη θα είναι πάντα η ίδια εάν δεν αλλάξετε στάση και προτεραιότητες. Επικεντρωθείτε στα παλιότερα γεγονότα της ζωής σας και παραδειγματιστείτε.