ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πέμπτη είναι η ιδανική ημέρα για να βάλετε σε τάξη όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που τον τελευταίο καιρό σας έχουν κυριολεκτικά πνίξει. Ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε και θα δείτε πως τα αδιέξοδα θα βρουν λύση. Αισθηματικά εάν έχετε μία σχέση εξ αποστάσεως τότε να ξέρετε πως οι εξελίξεις δεν θα είναι ελπιδοφόρες.
ΛΕΩΝ

Η ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σας και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στύψετε το κεφάλι σας για να τα καταφέρετε. Μαγικές λύσεις μπορεί να υπάρξουν στα επαγγελματικά σας καθώς θα βρείτε νέες πηγές εσόδων. Αισθηματικά βλέπω πολύ φλερτ. Μωρέ μπράβο σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καμία λογική δεν υπάρχει στον τρόπο που αντιδράτε. Δεν πρέπει να πιέζεστε άλλο από καταστάσεις που και δεν μπορείτε να ελέγξετε αλλά και που δεν σας αφορά κυριολεκτικά. Οικονομικά είστε λίγο στριμωγμένοι αλλά μέχρι τέλος της εβδομάδας θα στρώσει η κατάσταση. Μακριά οι δεσμευμένοι από πειρασμούς γιατί θα αποκαλυφθούν όλα!
ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας ζωή και θα πρέπει επιτέλους να επωφεληθείτε από αυτές και να μην φοβηθείτε να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές. Άτομα της οικογένειας σας πιέζουν συνέχεια και θα πρέπει να προσέχετε! Αισθηματικά θα πρέπει να δείξετε στο ταίρι σας τι ακριβώς θέλετε και να αφήσετε τα πείσματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε τις έριδες με άτομα της οικογένειας σας γιατί θα σοβαρέψουν επικίνδυνα τα πράγματα και θα έρθει η οριστική ρήξη. Εάν κανονίζετε κάποια εξόρμηση θα πρέπει να προσέχετε λίγο με πιθανές βλάβες στα μηχανήματα. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι δεν θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, ενώ οι δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να αλλάζει προς το καλύτερο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δανείσετε χρήματα και μάλιστα σε ανθρώπους που ξέρετε καλά. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τα χάσετε. Σοβαρές αλλαγές προμηνύονται και στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να προσέχετε γιατί έχετε πολλούς κρυφούς εχθρούς που καραδοκούν. Αισθηματικά να ξέρετε πως έχετε όλη την εύνοια του κόσμου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στα επαγγελματικά σας αφού έρχονται νέες ευκαιρίες που θα αλλάξουν και το οικονομικό σας στάτους από εδώ και πέρα. Προσπαθήστε ωστόσο να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας για να μην εκτεθείτε. Αισθηματικά είστε σε φάση που περιμένετε να δείτε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Μην το κάνετε αυτό και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να ρισκάρετε όσα μέχρι τώρα έχετε καταφέρει για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που για άλλη μια φορά ζητούν από εσάς βοήθεια. Οικονομικά η κατάσταση είναι ακόμα πιο εύκολη αυτή την περίοδο. Αλλά μην αποφασίσετε να ρισκάρετε χρήματα. Αισθηματικά ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε έναν άλλον τρόπο προσέγγισης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
ΙΧΘΕΙΣ
Σκαμπανεβάσματα θα έχετε στη διάθεση σας την Πέμπτη και αυτό οφείλεται κυρίως στις αναποδιές και τα ευτράπελα Με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι. Σημαντικές εξελίξεις θα έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο με μια πρόταση που σας έχει γίνει. Μην ρισκάρετε όμως πολλά χρήματα. Αισθηματικά επικρατεί μεγάλη ένταση για αυτό κάντε ένα βήμα πίσω.