ΖΥΓΟΣ

Θα νιώθετε από νωρίς το πρωί ένα μπλοκάρισμα και αυτό θα σας δημιουργήσει σοβαρή δυσκολία στο να καταφέρετε να κάνετε ακόμα και τα στοιχειώδη την Πέμπτη. Προσπαθήστε απλά να κάνετε μόνο τα απολύτως απαραίτητα και μετά βρείτε έναν τρόπο να χαλαρώσετε. Ίσως οικονομικά προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε σοβαρά. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι εάν βγουν ίσως και να έχουν την ευκαιρία για φλερτ και όχι μόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν είχατε σκοπό να μιλήσετε με κόσμο να κάνετε πολλές επαφές για επαγγελματικά και οικονομικά η Πέμπτη είναι η καταλληλότερη ημέρα. Για αυτό πιάστε το τηλέφωνο και αρχίστε. Βέβαια σε όλα αυτά θα ήθελα παρακαλώ ωριμότητα και όχι επιπόλαιες ενέργειες. Αισθηματικά επίσης είστε τυχεροί και για αυτό όπου ρίξετε τα δίκτυα σας θα πιάσουν μπόλικη ψαριά. Λαϊκή έκφραση αλλά το πιάσατε το νόημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη ημέρα αγαπητά μου πλάσματα και για αυτό ζητάω please τεράστια προσοχή ακόμα κι όταν πάτε στο περίπτερο να πάρετε μία τσίχλα. Θα δημιουργηθούν σοβαρά ζητήματα ακόμα και στο επάγγελμά σας για αυτό μπορεί να κινδυνεύσουν ακόμα και τα κεκτημένα σας. Ειδικά εάν υπάρχουν μυστικά δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν. Αισθηματικά επίσης περίεργη ημέρα με ανασφάλειες, φοβίες και έντονες αντιδράσεις.