ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις επαφές με πρόσωπα που δεν έχουν καμία ένδειξη για την εμπιστοσύνη τους γιατί καραδοκούν περίεργες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να πέσετε θύμα απάτης. Συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούσαν καιρό τώρα. Στα ερωτικά σας φαίνεται ένα ωραίο κλίμα για τους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι θα σας γνωρίσουν ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις αποφάσεις που έχετε λάβει εδώ και καιρό ήρθε η ώρα να τις υλοποιήσετε επιτέλους. Κάντε το από την Πέμπτη κιόλας και μην καθυστερείτε καθόλου. Αφήστε ανθρώπους να έρθουν κοντά σας και να σας δείξουν τις προθέσεις τους. Μην είστε τόσο καχύποπτοι. Οι κοινωνικές σου επαφές από την Πέμπτη θα αυξηθούν και μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, σας απασχολούν τόσο έντονα που το άγχος σας κυριεύει και δεν χειρίζεστε σωστά τις καταστάσεις. Πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε τις καταστάσεις διαφορετικά. Χρειάζεται από εσάς απόλυτη οργάνωση και πειθαρχία κυρίως στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε και για αυτό ευθύνη έχετε κυρίως εσείς.