Κυλιόμενες σκάλες
Ζώδια: Υπερβολές και έντονες αντιδράσεις θα στιγματίσουν την Πέμπτη και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν μετέπειτα προβλήματα.
ΚΡΙΟΣ

Είναι μία δύσκολη ημέρα τελικά που θα κληθείς να κάνεις ριζικές αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Πρέπει αυτή τη στιγμή να σκεφτείς τι είναι αυτό που θες εσύ και να μην κοιτάς μόνο τις επιθυμίες των άλλων. Σκεφτείτε μόνο τα προβλήματα σας και αφήστε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τρομερή κούραση με όλες τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί και πλέον νιώθετε τρομερή πίεση. Πρέπει να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα αλλά χωρίς υστερίες και μόνο με ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις έτσι ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρησιμοποίησε όλες τις δυνατότητές σου προκειμένου να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου, αλλά και να ξεφύγεις από αυτή την καθημερινότητα. Η ρουτίνα δεν πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω και να σκεφτείς θετικά τα πράγματα που μπορείς να οργανώσεις, ώστε με την καραντίνα να σου βγει σε καλό.