People

Ζώδια: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο αναμένεται να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας και να μας κάνει να νιώσουμε αισιόδοξα και πιο σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε στις δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να οργανώσετε το κεφάλι σας και το μυαλό σας και να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε μία τάξη και οργάνωση. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει χωρίς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τελειώνετε επιτέλους με τα βάσανα. Ωστόσο, να προσέχετε και να θυμάστε πως δεν γίνονται όλα τέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Στέκεστε δίπλα στα δικά σας πρόσωπα και στην οικογένειά σας και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά. Καλό είναι να μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους και να τους ζητήσετε αυτά που έχετε ανάγκη. Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν και δείχνουν πως υπάρχει ελπίδα και εσείς προχωράτε με γοργούς ρυθμούς και σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σας ευνοούν για κοινωνικές επαφές αλλά θα πρέπει να τις κάνετε με τους νέους τρόπους που μας αναγκάζει ο κορονοϊός. Θα υπάρξουν και εξελίξεις στα οικονομικά και εσείς απλά πρέπει να συνεχίσετε την σωστή διαχείριση των τελευταίων ημερών. Ερωτικά δεν είναι ευνοϊκό το αστρολογικό σκηνικό.